Om livet och litteraturen

söndag 29 december 2013

Tvättstugebiblioteket är på G


Som det ser ut nu så verkar det som att biblioteket blir två delar. En öppen hylla där vi hyresgäster ställer våra egna böcker. Den delen har har redan börjat. Det är organsikt och sköter sig själv. Härligt att se hur en hylla och ett budskap kan få folk att agera. Både ställa dit sina böcker och låna.

Före jul fanns en två fulla kassar som stod vid sidan av, men nu är de på plats i hyllan, vilket betyder att böcker har lånats ur biblioteket. Min familj har lånat några böcker, Guiness rekordbok och Berts bravader. Toppen att kunna gå ner till tvättstugan och hitta något att läsa. Det är bra böcker som står där. Exempelvis Mina drömmars stad av Per Anders Fogelström och Fågeln som vrider upp världen av Haruki Murakami


Den andra, låsta delen av biblioteket, kommer att invigas måndagen den 13 juni klockan 17.30. En inbjudan från Stena kommer att sättas upp i trappuppgångarna. Till höger här ser ni en lista över de böcker som kommer att finnas i den delen av biblioteket. Om man klickar på länkarna kommer man till någon form av information om boken, en blogg eller en tidning som har skrivit något. Än så länge är det inte riktigt hälften av böckerna som är inlagda.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar